De fouten die je maakt bij het kopen van nagellak

Nagelgroothandel

Nagellak kopen kan heel leuk zijn, maar ook frustrerend, vooral als je een nieuweling bent op het gebied van nagellak. Het kiezen van de juiste kleur kan overweldigend lijken, en weten welke merken het waard zijn om je geld aan uit te geven kan een nog grotere puzzel lijken. Maar met een beetje voorbereiding vooraf, wordt het proces veel gemakkelijker, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar je nieuwe favoriete kleur, en meer tijd hebt om ervan te genieten. Lees verder om meer te leren over 4 veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het kopen van nagellak.

Weet wat je wilt voordat je het opbergt.

De meeste nagellakmerken hebben een ruime keuze aan kleuren, dus er is meestal wel iets dat aan ieders wensen voldoet. Er zijn echter ook veel verschillende soorten nagellak, en weten wat je van tevoren wilt, kan je helpen de beste te vinden. Hier zijn een paar dingen om te overwegen wanneer je probeert uit te vinden welk type nagellak je voorkeur heeft:

  • Hoe vaak zal je deze kleur dragen? Er zijn ook verschillende soorten nagellak die beter geschikt zijn voor verschillende situaties. Bijvoorbeeld, een rode kleur is gedurfd en trekt de aandacht, maar het kan ook gezien worden van een afstand, waardoor het een betere keuze is voor feestjes, in plaats van thuis te blijven. Een zwarte nagellak is een meer persoonlijke keuze, en het toont niet slijtage of scheuren zo gemakkelijk als andere kleuren. Je kunt het ook gebruiken voor bepaalde dresscodes of wanneer je een pak draagt.

  • Waar gebruik je je nagels voor? Er zijn ook verschillende soorten nagellak die beter geschikt zijn voor verschillende situaties. Een rode kleur is bijvoorbeeld gewaagd en trekt de aandacht, maar is ook van een afstand te zien, waardoor het een betere keuze is voor feestjes, in plaats van thuis te blijven. Een zwarte nagellak is een meer persoonlijke keuze, en het toont niet slijtage of scheuren zo gemakkelijk als andere kleuren. Je kunt het ook gebruiken voor bepaalde dresscodes of wanneer je een pak draagt.

Test een kleur altijd eerst op je hand.

Voordat je je vastlegt op het flesje nagellak dat je net hebt gekocht, moet je altijd een proefje uit het flesje op je hand uitproberen. De kleur kan verschillen van je nagelbed en huid, maar zo kun je zien hoe de nagellak eruit ziet op je hand en kun je ook de formule uitproberen. Als je niet zeker weet of de formule je bevalt, kun je het gewoon terug in het flesje doen en een andere kleur proberen.

Je kunt ook een klein druppeltje nagellak op je vingertop doen en kijken of de kleur overeenkomt met de kleur in het flesje. Op die manier kun je de formule en de kleur tegelijkertijd uitproberen. Opzoek naar veel verschillende kleuren ga dan naar deze nagelgroothandel.

Pas op voor nepnagellak en oplichters.

Er zijn veel nep nagellak merken op de markt, en ze komen meestal in de vorm van nagel wraps, nep acryl nagels, of nep extensions. Hoewel sommige van deze producten echt goedkoop zijn, gaan ze meestal niet erg lang mee, en ze zien er ook meestal nep uit, dus ze zijn het ook niet waard. De beste manier om jezelf te beschermen als je nagellak koopt is door de ingrediënten op het flesje te lezen. Sommige van de ingrediënten in nepnagellak zijn illegaal en kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Sommige van de ingrediënten die in nepnagellak zitten zijn kamfer, tolueen, xyleen en formaldehyde.

Conclusie

Het kiezen van de juiste nagellak is een uitdagende taak. Maar met een beetje voorbereiding vooraf wordt het proces veel gemakkelijker, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar je nieuwe favoriete kleur, en meer tijd hebt om ervan te genieten. Zorg ervoor dat je een kleur altijd eerst op je hand test, en pas op voor nepnagellak en oplichters. Dit zijn slechts enkele van de dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je de juiste nagellak voor jou krijgt.